• Contactar

    Thanks!

    Gràcies per posar-te en contacte. Et respondre el més aviat possible.

    Required fields not completed correctly.

Programació

[blockquote type="blockquote_quotes" align="center" css_animation="top-to-bottom" width="100%"]

Juntament amb una àmplia experiència en programació i els meus coneixaments sobre diferents plataformes de software puc crear resultats únics i sorprenents que s’integrarnán a la perfecció en les operacions de la seva empresa.

[/blockquote]

 

Aplicacions a mida

Programació personalitzada. Cada aplicació ha de tenir una raó per ser-hi i contribuir al seu objectiu final. És per això que s’analitzen les necessitats abans d’integrar una aplicació en la seva web. Implementat amb saviesa permetrà una major interactivitat amb el client i podrà afegir mes rendiment al seu lloc.

Sistemes de Gestió de Continguts

Les web són complexes. És per això que he desenvolupat un sistema de gestió de continguts a mida que garanteix tots els aspectes de la seva web. Incloses personalitzacions de SEO

Desenvolupament de E-Commerce

Puc desenvolupar projectes de comerç electrònic que adabtats a les seves necessitats i demandes exactes, però també puc millorar el seu lloc web actual. Especificar el disseny de la seva web per al mercat en línia és crucial per assegurar que suren per sobre dels altres llocs web i incrementar la conversió.

Intranet i Extranet

Aquests sistemes són per encàrrec i compleixen els seus requisits empresarials. Desenvolupar una estratègia que dongui una millora important per vosté i per la seva empres. Som conscients de la importància de la comunicació dins d’una empresa, i aquestes solucions es crearan personalitzades per a cada negoci o tosca.

Desenvolupament d’aplicacions mòbils

L’aparició d’un mercat de m-commerce és bastant recent, però sempre s’ha d’estar a punt i esperant canvis i tendències tecnològiques, així que tinc una gran experiència en aquesta àrea. Portar el seu negoci al mòbil pot ser una experiència descoratjadora, però pot portar a transformar els seus horitzons de comerç.

Customer Relationship Management (CRM)

Proporcionem el vincle entre vostè i el seu client. La construcció d’un sistema a mida crea interacció i millora la relacio amb el client. La valoració de la seva client és vital per a les vendes.