• Contactar

  Thanks!

  Gràcies per posar-te en contacte. Et respondre el més aviat possible.

  Required fields not completed correctly.

Customer Relationship Management (CRM)

Establiu una connexió; arribar al seu client

Què és la gestió de relacions amb els clients?

Quan l’èxit de la seva empresa es basa en les vendes, la relació amb el client és fonamental. Fer que se sentin valorats i apreciats és un pas per mantenir la seva lleialtat. CRM és una estratègia per a la gestió de les interaccions de l’empresa amb els seus clients. Podria ser qualsevol cosa, des d’un correu electrònic amb idees de regals per el seu aniversari, permetre que el personal d’atenció al client pugui rastrejar la ubicació d’una comanda. La formació d’aquest contacte amb els seus clients podria significar la diferència entre la pèrdua i la garantia de vendes.

Per què és important CRM?

Forjar una relació amb els seus clients, simplement és un bon negoci. La creació d’una interacció amb ells i valorar la seva costum és vital per guanyar la seva confiança i compromís. Promou noves visites i compres.

En les estratègies s’adapten als seus objectius de negoci, que poden incloure la capacitat d’identificar i premiar els clients fidels, una tècnica que assegura l’empresa a llarg termini. També augmenta l’eficiència de la seva empresa, ja que ajuda a la gestió i el personal de servei al client per fer front i respondre a les inquietuds dels clients i els problemes amb rapidesa.

Quins són els beneficis de la gestió de relacions amb els clients?

 • Augmenta els mètodes de comunicació amb els clients
 • Ofereix la comoditat d’una finestreta única
 • Assistències de gestió i personal per el servei d’atenció al client per fer front a les procupacions i problemes dels clients
 • Ajuda a indentificar i recompensar els clients lleials
 • Reucció dels costos de comercialització