• Contactar

    Thanks!

    Gràcies per posar-te en contacte. Et respondre el més aviat possible.

    Required fields not completed correctly.

Desenvolupament d’aplicacions mòbils

Gaudeixi de la nova plataforma mòbil i amplii el seu negoci

Què és el desenvolupament d’aplicacions mòbils?

Desenvolupament d’aplicacions mòbils és el procés de creació de programari que es pot utilitzar en un dispositiu mòbil, ja sigui integrat en les aplicacions o eines que es poden descarregar per Blackberries, iPhones o altres telèfons intel·ligents.

Un terç dels consumidors web ara realitza compres a través dels seus telèfons mòbils, el que significa que és una nova plataforma per el comerç per explorar i desenvolupar. Per prendre avantatge d’aquesta gran oportunitat, per obtenir beneficis, és necessari crear una aplicació que els usuaris d’Internet mòbil hi puguin accedir.

Per què és important el desenvolupament d’aplicacions mòbils?

Amb una proporció tan significativa de persones que ara tenen un dispositiu mòbil amb accés a la web, seria imprudent ignorar el potencial d’aquest mercat. Portar la seva presència a la web mòbil es estendra l’abast de la marca i atraure una gran quantitat de possibles clients.

Amb el mercat d’aplicacions mòbils augmentant dia a dia, la possibilitat d’arribar a un públic cada vegada més gran és enorme. Si voleu assegurar-vos que la vostre empresa es troba en una plataforma que està creixent, necessiteu desenvolupar una aplicació de comerç mòbil, i veure la seva marca com pot arribar a transformar-se.

Quins són els beneficis del desenvolupament d’aplicacions mòbils?

  • Extendré l’abast de la marca
  • Augment de l’audiència
  • Més potencial per augmentar la conversió