• Contactar

    Thanks!

    Gràcies per posar-te en contacte. Et respondre el més aviat possible.

    Required fields not completed correctly.

Desenvolupament de E-Commerce

Porti la seva empresa en línea i creei una botiga on-line. Desenvolupament de E-Commerce

Què és el desenvolupament de e-commerce

Posar el seu negoci en línia, es essencialment la construcció d’una botiga online, una botiga que no tanca mai. Mitjançan la integració de programació d’e-commerce amb les tècniques de marqueting puc garantir que vostè trobarà la millor qualitat per la seva botiga, de manera que les taxes de conversió siguin màximes. Un desenvolupament detellat de la seva botiga on-line assegura una bona imatge de la seva marca i el compliment dels seus objectius

Per què és important el desenvolupament del comerç electrònic?

Especificar el disseny de la seva web es crucial. La primera vista del seu lloc es com veure una botiga per primera vegada, l’exteriro representa sovint el producte i el servei de la botiga. La creaciío de la imatge perfecta reflecteix la qualitat de la seva marca. Un e-commerce no es tracta de crear una venta ràpida, si no de deixar una bona impressió als clients.

També es important concentrar la seva web al seu públic objectiu, el trànsit en la seva web es important, però molt mes important es aconseguir trànsit qualificat, trànsit que compleixi els seus objectius per tal de que sigui mes fàcil que realitzin una compra.

Una part important es fer que la seva web sigui fàcil d’usar i els productes siguin fàcils de trobar aquestes accions creant comoditat i confiansa per el client, i es més probable que torni.

Quins són els beneficis del desenvolupament de e-commerce?

  • Augment de les taxes de conversió, el que significa un millor retorn de la inversió
  • Millorar la cerca de productes, ajudar als usuaris a trobar els productes en qüestio de segons, augmentarà les ventes
  • Augment de visites a la web
  • Millor aparador de productes