• Contactar

    Thanks!

    Gràcies per posar-te en contacte. Et respondre el més aviat possible.

    Required fields not completed correctly.

Opinions de producte

Tots les web de comerç electrònic han de permetre que els clients revisin els productes i tinguin opinions de producte.

Això és perquè un comentari s’ha demostrat una i altra vegada que pot augmentar les taxes de conversió i afegeix altres continguts als motors de cerca.

Els clients acostumen a llegir els comentaris i tenir un gran nombre de bons comentaris pot fer la diferència entre una compra o un carret de compres abandonat.

La majoria dels llocs de comerç electrònic tenen dificultats per classificar bé a causa de la falta de contingut. Els comentaris són continguts generats pels usuaris que inclouen el tipus de paraules clau que els usuaris tendeixen a buscar i això pot provocar grans salts en el trànsit després d’afegir comentaris en una web.

El 2009, Google va presentar un servei anomenat Rich Snippets, que li permet afegir HTML als seus comentari, que Google es pot utilitzar per produir resultats de cerca més útils (i cridaner) per al seu lloc.

Les opinions del producte són també una part molt important de l’optimització per a Google Product Search – en poques paraules les crítiques més positives que té en els llocs que Google confia en els més alts dels seus productes s’ubicarà en productes en els resultats de la cerca.

Òbviament, no es poden crear opinions falses, com altres agències podrien – si no que desenvolupo una estratègia a llarg termini i sostenible per animar els clients a revisar els productes ells mateixos.