• Contactar

    Thanks!

    Gràcies per posar-te en contacte. Et respondre el més aviat possible.

    Required fields not completed correctly.

Seguiment de conversions en Google AdWords

Càlcular el ROI exacte de les campanyes de Google AdWords és crucial per l’èxit…

… poso en pràctica el seguiment de conversions d’AdWords a totes les campanyes, això es la base per al càlcul de retorn de la inversió.

El seguiment de conversions us ajudarà a mesurar potencials, vendes o altres accions a realitzar a la seva web. Aquesta informació es imprecindible per prendre decisions de publicitat més rendibles. Seguir les paraules clau i les campanyes contibueixen al seu retorn de la inversió en màrqueting i ajustar les ofertes i accions corresponents.

Una conversió d’AdWords es produeix quan algú fa clic al vostre anunci d’AdWords i realitza un comportament en la seva web que vostè reconeix com una venda completada o acció recollida. Les conversions poden incloure una compra, un visitant que arriba al formulari de contacte, un registre al butlletí electronic…

Un altre terme important a entendre en el seguiment de conversions és «transacció». Tot i que la conversió representa algú que ve al seu lloc a través d’AdWords i fa una compra, l’operació suposa l’adquisició o la pròpia acció visitant que voste desitgi.