• Contactar

    Thanks!

    Gràcies per posar-te en contacte. Et respondre el més aviat possible.

    Required fields not completed correctly.

Google Analytics Ecommerce Girona

Google Analytics és, amb molt, el més conegut dels principals productes d’anàlisi, i és una manera perfecta per a la majoria de webs per rastrejar als visitants i vendes.

He treballat amb Analytics des del 2005, ja que es quan el producte va ser llançat, i ho he posat en marxa en centenars de llocs web des de llavors.

Analytics es una eina molt senzilla, ens permet veure qui ha estat visitant el teu lloc web, d’on vénen i quins productes visualitzen. Podem mirar les seves xifres de vendes i veure paraules clau populars i els referents per a cada producte i utilitzar aquesta informació per millorar les vendes en el futur.

Una de les coses interessants a fer amb Google Analytics és utilitzar la funció de comerç electrònic per fer un seguiment de registres i formularis de contacte. L’assignació d’un valor arbitrari com 100 a cada contacte amb el client ens permet obtenir molt millor retorn de la inversió per a les nostres campanyes que utilitzar la funció de Seguiment d’objectius restrictiva suggerida per Google.

Utilitzo ecommerce girona per posicionar aquesta pàgina 😉